Sjo Bygg og Steinsenter AS
Buneset
5454 Sæbøvik
Tlf: 901 64 682
E-mail: post@SjoByggogSteinsenter.no


Hovedside      Steinarbeid      Tømrertjenester      Murertjenester      Bilder      Kontakt   Tømrertjenester


Rehabilitering/ oppussing -
Vi utfører oppdrag av variabel størrelse. Vi har god erfaring på området, og kan gi deg råd og veiledning i tillegg til tømrertjenester. Dersom behovet for andre håndverkere oppstår, så har vi et konsentrert og solid nettverk både i sør og øst.


Nybygg -
Ønsker du en garasje, hytte eller et nytt hus? Vi kan hjelpe deg med alt fra prosjektering til ferdigstilling.

Vi gir deg gjerne et pristilbud.


Restaurering -
Restaurering er gjerne en tidkrevende prosess. Vi har utført oppdrag hvor gammelt og skadet rustes opp igjen. Vi har forskjellige partnere som bistår oss i prosessen, slik at sluttproduktet blir opptimalt. Ønsker du referanse, så bare ta kontakt!


Vedlikehold -
Dette er et viktig moment som mange legger til side. I de fleste situasjoner så er det viktig å ta litt av gangen, slik at skadene og kostnadene ikke blir for store. Dersom du ønsker det, kan vi utføre en tilstandsrapport på hus eller hytte, som du selv kan forholde deg til.


Exclusive -
Dette er et fagområde som legger vekt på spesielt håndtverk. Vi har erfaring innenefor flere felt. Dersom du ønsker noe unikt, kan vi i de fleste tilfeller utføre det du måtte ønske innenfor tømrerfaget. Dersom du ønsker forslag til løsninger, så ta en telefon til oss. Vi kan garantert hjelpe deg.